جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲

همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) برگزار شد؛

یادواره شهید سید مجتبی حسینی با محوریت کتاب "ردّ پا برهنه‌ها"

یادواره شهید سید مجتبی حسینی با محوریت کتاب "ردّ پا برهنه‌ها"
رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بهار از برگزاری یادواره شهید والا مقام سید مجتبی حسینی با محوریت کتاب ردّ پابرهنه ها همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) در کتابخانه عمومی آیت الله بهاری

همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) یادواره شهید والا مقام سید مجتبی حسینی با محوریت کتاب "ردّ پا برهنه ها" در کتابخانه عمومی آیت الله بهاری(ره) شهرستان بهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان، یادواره شهید والامقام سید مجتبی حسینی، عضو شاهد کتابخانه عمومی شهید باهنر شهر بهار با محوریت کتاب «رد پابرهنه‌ها» خاطرات مرتضی نادرمحمدی به همت اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان بهار و با حضور حمید حسام، نویسنده حوزه ادبیات دفاع مقدس و پایداری؛ حجت‌الاسلام والمسلمین رضا مصباح، امام جمعه شهرستان بهار؛ سیدجواد معینی، سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان؛ رضا شالبافیان، معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان بهار؛ بابک رجبی، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان بهار؛ سیدحسین حسینی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان بهار؛ سیدعلی حسینی، بخشدار مرکزی بها؛ عارفه ریحانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهار؛ مریم عباسی و خانواده شهدا و جمعی از رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس در کتابخانه عمومی آیت‌الله بهاری(ره) شهرستان بهار برگزار شد.

یادواره شهید سید مجتبی حسینی با محوریت کتاب "ردّ پا برهنه‌ها"

در این مراسم سیدجواد معینی، سرپرست اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان همدان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۸ هزار شهید استان همدان و شهرستان بهار به ویژه شهید والامقام سید مجتبی حسینی، افزود: شهدا، چراغ راه و مسیر روشن سعادتمندی و کمال ما انسان‌ها هستند و ما باید با نور هدایت آن‌ها، راه را از بی‌راهه تشخیص داده و در مسیر رشد و اعتلای جمهوری اسلامی ایران  قدم برداریم.

یادواره شهید سید مجتبی حسینی با محوریت کتاب "ردّ پا برهنه‌ها"

در ادامه معصومه فزونی، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان بهار ضمن تسلیت به‌مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) گفت: یادواره شهید والا مقام سید مجتبی حسینی، یادآور خون‌های مقدسی است که پای شجره طوبای انقلاب اسلامی ریخته شد. ایستادگی آن‌ها نشستگان تاریخ را به قیام وا می‌دارد و این پیام بزرگ دفاع مقدس و ادبیات پایداری است که باید به نسل‌های آینده منتقل شود. این امر از طریق کتابخانه‌های عمومی و کتاب ‌و کتابخوانی میسر می‌شود.

یادواره شهید سید مجتبی حسینی با محوریت کتاب "ردّ پا برهنه‌ها"

حمید حسام، نویسنده کتاب «رد پابرهنه‌ها» گفت: خاطرات مرتضی نادرمحمدی معاون گردان تخریب لشکر ۳۲ انصارالحسین اظهار کرد: این کتاب بنده حقیر از منظر مرتضی نادرمحمدی، معاون گردان تخریب لشگر ۳۲ انصارالحسین (ع) استان همدان نگاشته شده است. بنده در جنگ دیده‌بان بودم و وقتی این شهدا در میدان مین در حال تخریب بودند، مثل شمع می‌سوختند و شهید می‌شدند و ما فقط تماشا می‌کردیم. ویژگی‌هایی که بچه‌های تخریب را از دیگر صنوف جنگ و دفاع مقدس جدا می کند این بود که فنی‌ترین، کم‌سن و سال‌ترین، حساس‌ترین و زلال‌ترین افراد برای این رسته انتخاب می‌شد و قرار بود پیچیده‌ترین و حساس‌ترین کار جنگ را که تخریب بود، انجام دهند. قصه پا برهنگی شهید سید مجتبی حسینی و همراهان ایشان و در ادامه گردان ایشان یک مکتب بود که در طول دوران دفاع مقدس زبان زد شد و می‌فرمود «هرکس می خواهد با من کار کند باید پا برهنه باشد».

یادواره شهید سید مجتبی حسینی با محوریت کتاب "ردّ پا برهنه‌ها"

در ادامه برنامه، مریم عباسی، منتقد و عضو انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان بهار به معرفی و نقد کتاب پرداخت و گفت: سید مجتبی حسینی سیزدهم اردیبهشت ماه ۱۳۴۳ در شهرستان بهار از توابع استان همدان به دنیا آمد. پدرش سیدتقی مغازه خوار و بار فروشی داشت و مجتبی و برادرانش نیز در امور مغازه کمک حال پدر بودند. سال ۱۳۵۰ وارد دبستان شد و تحصیل را آغاز کرد. دوران راهنمایی سید مجتبی همزمان بود با سال های انقلاب و او نیز همراه با دوستان و هم سن و سال های خود وارد جریان انقلاب شد و با وجود سن کم، در تظاهرات و راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد. پس از پیروزی انقلاب به کمیته های مردمی پیوست و در راه تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تلاش های فراوانی کرد. با تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وارد سپاه شد و لباس سبز پاسداری به تن کرد. پس از شروع جنگ تحمیلی و حمله ارتش بعث عراق به مرزهای ایران اسلامی، راهی جبهه های نبرد شد و در عملیات های متعدد شرکت کرد. در واحدها و مناطق مختلف عملیاتی انجام وظیفه کرد و نهایتا به گردان تخریب لشکر ۳۲ انصارالحسین پیوست. به دلیل توانایی و مهارت بالا به فرماندهی گردان منصوب شد و علاوه بر انجام امور و ماموریت‌های محوله به تربیت نیروهای جوان گردان تخریب پرداخت. سید مجتبی حسینی پس از سال‌ها مجاهدت در راه خدا و تلاش برای سربلندی و اقتدار ملت ایران، در ۲۲ خرداد ماه سال ۱۳۶۵ در جزیره مجنون بر اثر اصابت ترکش خمپاره به شهادت رسید و به لقاء الله پیوست. آرامگاه او در گلزار شهدای شهرستان بهار زیارتگاه عاشقان و دلدادگان است.

در ادامه برنامه حجت الاسلام والمسلمین رضا مصباح، امام جمعه شهرستان بهار؛ سرهنگ پاسدار مهدی هندی ورکانه، فرمانده سپاه ناحیه شهرستان بهار به سخنرانی پرداختند و امیرعباس محمدی، همرزم شهید والا مقام سید مجتبی حسینی به خاطره‌گویی پرداخت.

در پایان برنامه از خانواده معظم و معزز شهید والا مقام سیدمجتبی حسینی و امیرعباس محمدی، همرزم شهید والا مقام سید مجتبی حسینی، توسط اداره کتابخانه ‌های عمومی شهرستان بهار تقدیر به ‌عمل آمد.

یادواره شهید سید مجتبی حسینی با محوریت کتاب "ردّ پا برهنه‌ها"

یادواره شهید سید مجتبی حسینی با محوریت کتاب "ردّ پا برهنه‌ها"

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
2 + 4 =